måndag 5 december 2011

Pinglorna i rasmontern!

Det är mycket nu och tentaskrivandet är i full gång, man kör fast lite då och då men det är bara att köra pannan i kaklet och kämpa vidare. Snart kommer J hem och vardagen ska komma på plats, det är mycket som hänt och mycket som ska ordnas innan lugnet lägger sig. Men livet ska ju vara en rejäl utmaning eller vad säger ni?
Samson och Quarre står avställda ett par dagar nu och jag har väl en plan även med det, mer taggning och för Quarre är det alltid bra att får tråna lite efter träning.
Uschanimig nu är det bara att köra igen.. Lessen för alla halvtaskiga uppdateringar men det är massa annat som sagt!
Glöm inte att hälsa på mig och pinglorna i vår rasmonter i helgen, jag kommer finnas på plats och likaså Sanna, Matilda, Rose, Mikael och Benson. Pinglorna! ;)


Till finaste.


4 kommentarer:

 1. Tja, har du någon gång skjutit med composit båge? om nej, har du skjutit med något vapen, professionellt, eller i tävling?

  SvaraRadera
 2. Jag har tävlat i skytte och även gjort min värnplikt där man givetvis kommer i kontakt, utbildas i och använder ett antal vapensystem.
  Vem frågar och varför?

  Mvh, Jeanette

  SvaraRadera
 3. Därför att jag har själv tävlat i Composit båge skytte, undrade om du också hade gjort det? Ska dessutom tala om att jag är en klippa på det, men har du använt båge eller? för du sa ju "skytte" ;) Mvh Janne

  SvaraRadera
 4. Hej Janne!
  Nej inget bågskytte för min del.
  Jag blev bara ställd att frågan dök upp här och från en för mig okänd person. Är nog fortfarande det, hur kommer det sig att du frågar och vem är du?

  Mvh,Jeanette

  SvaraRadera