söndag 19 april 2015

Vill ni lägga ett bud eller hjälpa till?Matkvarn har valt att gå in och sponsra Samsons resa till Italien genom att skänka en aktion av deras mest avancerade modell, Kitchen Friend W5, en av marknadens mest fullutrustade avfallskvarn!
Pengarna för auktionen går oavkortat till Samson och hans resa till Italien, vill du inte lägga ett bud men ändå hjälpa till? DELA bloggens inlägg så ofta du kan och uppmana era vänner att göra detsamma!

Med en modern avfallskvarn i köket slipper du droppande och illaluktande soppåsar samtidigt som du bidrar till en bättre miljö. Allt du maler ner i matsavfallskvarnen och spolar ut, blir till slut till biogas! Är det inte dags att sluta elda upp sopor och i stället hjälpa miljön genom att se till att det blir mer miljövänlig biogas? På samma gång gör du livet mer bekvämt, eftersom en avfallskvarn gör att du inte behöver springa ut med sopor lika ofta. Allt som blir kvar är ju torra sopor som kartong, glas och metall.

Med W5 får du bland annat dubbla rotationsriktningar, microprocessorstyrt vridmoment som höjer effekten när belastningen ökar, ljuddämpning i världsklass och dessutom timer-avstängning. W5 har naturligtvis 3-stegs malning och uppfyller som en av ytterst få avfallskvarnar på marknaden kraven för installation enligt Ljudklass B och därmed också C.

Utropspris för denna avfallskvarn är 2000:- och då ingår installation*

För att vara med och buda så skicka ett PM till mig med ditt bud, aktionen hålls öppen i två veckor (tom 2015-05) och efter det så meddelas vinnaren!

Mer information om matavfallskvarnar hittar du på deras hemsida www.matkvarn.se

*gäller installation i Stockholmsområdet.

Stort tack för er hjälp på förhand!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar