torsdag 12 mars 2015

Vill ni ta oss till Italien?

Det har varit många resor runtomkring min och Samsons resa till Italien, men nu så har saker och ting äntligen fallit på plats och det med en knapp marginal till att anmälningstiden går ut.

Samson har ED1 och det kom fram att han enligt de svenska reglerna inte skulle få representera Sverige. Detta var information som jag inte delgavs utan jag fick på omvägar höra att han skulle bli ifråntagen titeln.

När jag fick höra detta så drog jag i mina kontakter och fick fram SV regler för deltagande som gått ut till alla ortsgrupper i Tyskland, jag kollade med några bekanta i andra länder och fick till mig att även de skulle följa dessa regler. Jag skickade reglerna till styrelsen i schäferhundklubben och man tog ett beslut att klubben skulle följa dessa regler och därmed fick vi klartecken att vi skulle få åka.

I dessa regler framkommer att hunden skall ha känd HD och ED status.

Resan var på gång igen!

Men oro förekom bland folk och man undrade hur eventuella sponsorer skulle ställa sig till att Samson hade ett ED-fel. Vilket ledde till att man fortsatte efterforska om det fanns en risk att Samson inte skulle få delta, utan min vetskap.
När detta framkom så tog jag åter tag i saker och kontaktade SKK och SV, SV fastslår att hunden ska ha en sk "A stempel" vilket innebär att den deltagande hunden ska ha ED Normal, Fast-normal eller Noch zugelassen. SKK smackade på med listor och intyg som styrker att Samsons ED1 motsvarar fast-normal och hälsade att FCI utan tveksan skulle anse att han fick delta och att SV med sitt system  skulle säga samma sak.

Mail har skickats och översatts i oändlighet!

Så nu är resan verkligen ett faktum och tiden knapp!

Det som ska till nu är finansiering vi verkligen behöver Er hjälp för att komma iväg på detta äventyr...

Känner Du att Du kan bidra? Tveka inte!

Jag behöver finansiera en handler, en figurant och såklart mig och Samson.
Som ni kanske förstått så är vi inget stort lag som åker ner utan det är upp till mig.Alla bidrag oavsett storlek är otroligt välkommet och vill Du hjälpa oss att komma ett steg närmare Italien så skulle vi bli otroligt glada!
Sparbanken/Swedbank clearing 8305-5 kontonr 44 49 601-6
Swish 0709-39 38 39
Uppge namn och om Ni vill vara anonyma så ange "Anonym".
Ni hittar oss även som gruppen "Samson och Jeanette och resan till Italien" på Facebook, där kommer ni kunna följa vår resa fram till prisutdelningen!
Har Du eller Ditt företag en logga som du vill ska synas?
Maila den till jeanettehedman@hotmail eller ring mig!

Ett stort tack på förhand till alla er underbara som tog er tid att läsa detta och ett ännu större tack till alla er som väljer att kliva in och hjälpa till! Ni är ovärderliga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar