måndag 12 mars 2012

"Det finns inga människor som är FÖR snälla. BARA människor som utnyttjar andras godhet."






Fönsterputsning pågår, men en nagel höll på att sätta livet till så nu måste limmet härda.
Imorgon kommer två spekulanter som vill se lägenheten innan visning Det ser jag som ett gott tecken och kanske kanske så är mitt liv här i Kungsängen ett luddigt minne blott om inte allt för lång tid.
Man inser inte hur mycket som ska göras och hur djävulskt mycket pill det är med bara städningen inför värdering, sen fotografering och nu visningar. Visningarna innebär att folk kommer att gå och rycka i garderober och köksluckor. Fönster ska pustas, lister rengöras, väggar tvättas i omgångar (hundägare som man är) och badrum skrubbas till förbannelse! Allt detta gör jag själv.
Känner mig stolt som är så pass stark och att jag skött alla detaljer kring separationen, varenda telefonsamtal och möte, ett gott tecken på att jag kommer klara mig galant i framtiden. Jag har inte förändrats som person, jag är fortfarande den drivna personen och det har alltid varit jag. Nu vet jag bara mer om livet. Nästa gång ser jag varningstecknen långt i förväg och ska vara observant i mitt stöd gällande min framtida respektives vänner/kollegor. Men som min fd chef en gång sa; "Det finns inga människor som är FÖR snälla. BARA människor som utnyttjar andras godhet." och DET är ju en korrekt beskrivning om något.

Jag ska börja packa och sortera upp vad som ska lämnas bakom mig och vad jag kan tänka mig att ta med. Helst hade jag velat gå och erbjöd att lämna bohaget orört för ett par tusenlappar, men det var inte värt det för X. Men efter fotograferingen och mäklarens nya utsagor så gjordes en bodelning och jag fick med mig saker för det dubbla jag begärt. Så det var ju egentligen bara bra. Men minnen är alltid jobbiga att släpa med sig. Därav att jag inte ville ha med mig något.
Jag och Samson kommer flytta till Färingsö till att börja med, ett underbart akutboende som min finaste Cissi erbjudit. Sen blir det Åkersberga över sommaren.
X har fått en lägenhet av Försvaret i Solna så han och Quarre bor där numera, jobbigt med pendling men han ville inte ha vår lägenhet och tyckte det var ok att bo i stan med hund och pendla. Men klart förståeligt när man får vardagen betald, jag hade inte tackat nej.

Själv är jag salig över att slippa det utan få komma ut på landet med vatten tre meter från fönstret :)

Snart är det bara ett bankbesök kvar. Sen är alla förehavanden avklarade. Sen väntar bara en spännande framtid, det har ju redan dykt upp erbjudanden och annat skoj som gör att allt känns ljusare, med värmen kommer lyckan känns det som.

Ett stort lycka tillönskas mitt ex och hans nya tjej/date/respektive/(?)/bästa kompis/kollega -Ursäkta om jag är oklar, men jag vet inte om skilsmässan är klar. Men det tror jag.- och till ert nya liv som ni påbörjat! Slit varandra med hälsan!

Viiiiiiiiiiiidare i livet! Håll nu tummarna för att vi får igång en budgivning och att lägenheten får samma slutpris som vilken herrgård som helst! :)

söndag 4 mars 2012

Sakta. Så sakta....

... så börjar livet visa vilken väg jag ska gå...
Lägenheten kommer antagligen ut för försäljning i början på nästa vecka, imorgon så kommer jag få kika på korten och bestämma vilka jag vill ha med i annonsen.
Jag har haft och har så underbara människor runt mig som finns vid min sida utan att ens blinka, folk som öppnar sitt hem och med värme erbjuder hjälp. Ingen nämnd. Ingen glömd.







Vackraste brudparet...

Igår så bytte jag vardagen mot ren lycka, min älskade lillebror fick sin Sofia och kvällen till ära så var Anterud min kavaljer. Ni som inte varit på ett bröllop där majoriteten är döva kan nog knappt föreställa er en middag där det är knäpptyst... men faktum är att alla "pratar i mun" på varandra...

All lycka till er och er lilla familj!