lördag 28 november 2009

Jag är så stolt över min älskling!

Roxy och Jonas i trastagen...

Idag var det uppställning på Glömstafälten och träningsdax med gruppen!
Kjell hade bakat bullar och jag kan bara säga att det var världsklass!!!
Jag la ut ett spår men efter överläggning med min mor så gav jag det till henne och Polo, han spårade som vanligt som en gud och var lyrisk över mina 9 apporter som även kom med en liten bit korv.
Folk spårade på och det har verkligen gått framåt för alla! Men den som jag har fått upp mycket ögon för nu är Sissi och Roxy, de har tagit sådana jättekliv framåt i sin relation och därmed sitt lydnads och spårarbete! Idag så tog de första klivet in på skyddsbiten på riktigt och det var sååå hysteriskt roligt att se, Jonas var tvungen att lätta klädseln eftersom hon var en riktig tuffing och TUNG att figga för. Det är INTE mycket som får den damen att backa och det ar verkligen varit ett klokt och insiktsfullt beslut av Sissi -sagt det förr!- att låta deras relation gå före. -tummen upp!-

Något som värmde mig var när Kicki kom fram till mig när skyddet var igång, "Vi stod och snackade lite och vi sa det att han har blivit så jäkla duktig Jonas" var hennes inledning.
Jonas har blivit otroligt duktig, framförallt så är han en fena på att läsa hund och det är häftigt att se honom gå in för att växla en hund, han läser situationen och vips så har han glidit ur ärmen och skapat avstånd till hunden i bytesarbetet.
Men de som han eloge för var just att han är så fruktansvärt ödmjuk och öppen, han bollar tankar och idéer med gruppen och det signum som alltid funnits i gruppen -Kände, Hände, Lärde- levs verkligen upp till!
Han kan blir HUR bra som helst... med en sådan inställning och vetgirighet så kan det inte sluta på något annat sätt! -stolt!-
Läs underbara kommentarer och om vår dag här och här...

Han och Benson -Samsons egen figge- är sådana otroliga tillgångar och jag får väl säga att bättre än vad vi/jag har det kan man knappast ha det!
Goda träningskamrater och ALLTID god stämning är ju helt underbart!

Tack Kicki och Kjell för en härlig kväll med god mat och ytterst trevligt sällskap! :-)

Ps. Kjell! Skicka pussbilderna om du har tid! :-) Ds.

torsdag 26 november 2009

LP1, LP2 och BH har vi iaf hunnit med...

LP1, LP2 och BH har vi iaf hunnit med...

Då var dagen igång, Samson har inte behagat att vakna ännu eftersom han inte anser att tvätten ligger på hans ansvar. Men det är ju inte så konstigt, det blev sent igår och eftersom jag har den vanan att då jag besöker tjottahejti sista gången så ska även min hund får göra det. Vilket blev vid 01.44... Där för har inte Samson fått sin skönhetssömn så jag väcker honom tills det är dags att ta ut tvätten ur maskinerna, då får han följa med och göra sitt.

Skickade iväg ansökan om LP2 igår så nu får vi se hur snabbt det kan tänkas gå... Antagligen efter årsskiftet om jag känner segpropparna på SKK rätt *suck*

I samma stund som jag slickade igen kuvertet till Peter med min liscensansökan så fick jag veta att Benson blivit liscensansvarig i distriktet, något rykte om att klubbarna egentligen ser på saken fel bla bla enligt någon höjdare på SBK osv med att träningsansvarig ska skriva på, fattar noll och ingenting men är glad som få eftersom det KANSKE ser till att vi kan komma ikapp en aning med våra planer... Dock inte hela vägen... *suck*
Med året som har varit så har vi verkligen halkat efter, tanken var ju att vi skulle startat lydnadsklass 3 nu i vinter och förhoppningsvis eliten till sommaren/hösten efter att IPO:t fått våren... Men det blir inte riktigt så med vår otur... Men å andra sidan så är det absolut viktigast att han är frisk och kry och att vi har skitkul tillsammans!

Igår avslutades kursen och jag fick en guldmedalj för väl genomfört arbete (tänk när de verkligen inser att jag inte gjort ett sk*t! ;-)) och Rose likaså.
Hur duktiga som helst har de varit och kämpat från dag ett, så igår bjöds vi på en riktig show i regnet med vår avslutande tävling på TID!? Hur kul som helst att se alla när tävlingsandan satte in! Sen var det glögg och hembakat från Bibbi, alla kurser ska ha en Bibbi! *gottgottigottgott*
Tack för att jag fick vara med! Hur kul som helst och lycka till!

Ikväll kommer en sönderjobbat husse hem, ska se till att ha allt iordning och sen blir det lite tända ljus och mys:-)
Han har legat ute i fält i 9 dygn fram tills imorse, som plutonschef... Vilket innebär att han varit grinig och irriterad varje gång vi pratat eftersom det är så man ska vara som befäl (egen reflektion) då ingen basse verkar kunna något... Hrmm..

Nu kommer Samson luffsandes... Naaaw... min lillprins...

onsdag 25 november 2009

Sista kurstillfället!

Platsliggning?

Ikväll är det sista gången på lydnadskursen, mina/våra deltagare är nervösa inför slutprovet som komma skall!
Alla har varit så flitiga och jag har ju haft förmånen att följa ett par av dem även utanför kursen... Jävlar vad fort det gått och hur duktiga är de inte?? Fantastiskt!
Ser rätt coolt ut när 10 ekipage startar samtidigt och på mitt kommando ställer eller lägger... eller sättar alla sina hundar under gång och lämnar dem... tja... vad säger man? 10 hundar står alltså på rad med två meter emellan. Hur svårt kan det vara!!? Nä just det! Världsklass!

Håll i hatten för ikväll så har Bibbi åter prackat på oss hembakat *suck* ;-)

Brace yourselfs! It's gona be awsome!

tisdag 24 november 2009

Snart jul och strax efter det sommar, tack!



Snart är det jul! Men efter det så kan det gärna få bli sommar eller iaf riktig vårvärme, typ sådär 15-18 grader varmt och lite vind så man kan sitta i lä utan tröja men hundarna tycker att det är behagligt, låter inte det som en idé?
Bilderna är från Hökargården där vår älskade Hanna bor, ibland saknar man Halmstad... Speciellt när man ser så här härliga bilder:-)
Samson återhämtar sig fint när det gäller hältan, jag kör på med strika korta koppel/skritt promenader, linement och Ipren-salva så det borde inte vara några problem.
Han är dock oootroligt mammig och klängig...hua!
Våra planer går i stöpet, men hellre en frisk och kry hund än något annat!

Stay safe!

söndag 22 november 2009

Åsa och Anders stora dag!


Vilken helg! Tack för en underbar tillställning och framförallt att jag fick vara del av er dag!
Hur kul som helst och framförallt så var det skoj att se alla träningsmänniskor i andra kläder än hundkläder ;-)

torsdag 19 november 2009

Skadad och döende...

Samson med Gul pluton förra veckan, han får gå med där det finns plats... Notera Tango ( Greyhound) och Baltos (labbe) blick... Anpassningsbar får man väl kalla honom;-)

Otursförföljda är vi iaf, det är ju alltid något! Samsom är halt, misstänkt stukning i dagsläget, dock så är han bättre än igår så det är ju alltid något. Blir han inte bättre efter helgen så åker vi till sjukan och röntgar. Erfarenheten säger att åker vi nu så blir det koppelpromenad i en vecka så den diagnosen ställer jag själv.
Han demonstrerar med att matvägra extremt så idag for det i kattmat och han går numera på Medium junior som är fett och proteinrikt som satan! Han har tappat från 43,2 till 39,9 så det är en rejäl minskning... Men han blir dock väldigt gosig när han har ont, lite som karlar blir överlag... ja ni vet! "Ni kvinnor pratar om att föda barn!"
Han ligger på mina fötter och piper om jag lämnar rummet och tystnar och somnar om när jag är tillbaka efter toalettbesöket.
Gör man det stora så kommer han haltandes och krafsar på dörren och påminner om att han faktiskt är döende och behöver uppassning! Helst så ska man öppna så han kan lägga sig på golvet inne på toaletten och övervaka så man inte hoppas in i duschen... om man gör det så ställer han sig vid dörren och blänger tills man dyblöt hoppar ur och omedelbart öppnar dörren så han kan ställa sig på utsidan och krafsa på dörren...
Satt vid datorn och när han inte fick uppmärksamhet så suckade han och gick in i sovrummet (läggdags är vid ca 21.42 för Samson), eftersom matte beslutat sig för att blogga. När hon tio minuter senare hör ett stönande och pustande samt stökande i sovrummet...
Vem ligger nergosad och håller just på att somna in bland duntäckena? Jo Samson...

Japp han är hård, tuff och ball den killen...

söndag 15 november 2009

LP II och dagens vinnare!

LP I LP II BH MH Beathalandet Samson
Nu börjars det fyllas på med förkortningar! ;-)

Med 173 poäng så plockade Samson och jag hem dagens tävling, med god marginal!
Äntligen fick vi vårt LPII och jag har gjort min (och Samson's) bästa tävling, med det nyvunna konceptet "sluta jamsa runt"!

Tyvärr så har jag mött en av de sämre domarna, med en bedömning som vad BENHÅRD, hon började diktera till skrivaren innan min fjärr hade börjat, hon drog ner min apportering till en 6:a, eftersom hon ansåg att Samson inte släppte apporten. Jag tar för vana att hålla i apporten i en halv sekund innan jag kommenderar "loss", för att verkligen visa att min hund är lydig. Det är allt för vanligt att förarna kastar sig efter apporten och fångar den i samma sekund som hunden släpper... Själv så tycker jag att han gjorde den snyggaste apporteringen någonsin, bättre än på träning!
Nästa roliga kommentar och bedömning från domaren var: "Du för din hund jättefint genom hela programmet, men hade du inte sett nervös ut vid slutet så hade du fått en tia på helheten. Men eftersom du var nervös så kan jag inte ge dig mer än 8,5... Men det såg jättefint ut!" What?
Tyvärr reulterade bedömningen i att många bröt och det blev mycket låga poäng som egentligen borde bedömts högre.

Men den nya melodin från och med nu är helt enkelt att sluta dalta och ställa mer krav, inget beröm mellan momenten får honom att jobba mer intensivt rakt igenom.
Ah well! Vi gjorde ett kanonjobb och med den marginal vi hade till tvåan så känner jag mig otroligt nöjd. Lägger bara hennes namn på min lista över domare som jag bör undvika...
Nu börjar man ju känna igen folk och man hälsar och pratar, då fick jag en underbar kommentar från en dam som tävlade näst sist i klassen:
"När du gick in och gjorde ditt fria följ så sa jag till de andra att DÄR har vi dagens vinnare!"
Jag blev så generad att jag höll på att dö, tänk så snällt sagt!
Nu satsar vi på elitmomenten och sen tutar vi och kör!

torsdag 12 november 2009

MH-diagram



Diagrammet är snott från
Beathalandet's blogg, japp en simpel tjuv är jag! Sen kan jag inte diagram längre... slutade med det efter jag läst matte D :-)

Vill ni se hela resultatet så har jag lagt in ett protokoll med han resultat iförda på hemsidan
Är riktigt nöjd måste jag säga:-)

tisdag 10 november 2009

Älskar min hund...


Var iväg och spårade med lilleman idag och jag är så imponerad, ibland undrar jag om jag ens haft med honom att göra rent inlärningsmässigt eller om han bara är så duktig av naturen...
450 meter med 6 vinklar och 7 apporter av olika slag (vill att han ska markera ALLT så länge det är rätt ID), han la sig PERFEKT (rakt och som en sfinx) vid alla apporter utan minsta hjälp, första vinkeln lät jag honom tvava in i så jag kunde korrigera. Sen tog han alla vinklar PERFEKT och efter halva spåret släppte jag ut hela linan och han fortsatte påvisa och vinkla på samma sätt, något lugnare men ibland upplevde jag honom som vinglig med bakdelen...

Jag var så salig och han blir ju lika salig som jag! :-)
Appoteringen satt som en smäck! Tack för stöttningen i mitt beslut mamma...
Visst är det märkligt att vi människor har så svårt att ställa krav? Framförallt ovillkorliga krav på våra hundar? Visst rör det sig om tvångsmässig inlärning, men så lycklig han blev idag när hon kom in första gången och det var verkligen en perfekt ingång med rätt sträckning i bröstkorgen och allt! Min lycka smittade av sig och han studsade upp i min famn och omkull for vi men det gjorde inget, jag var så glad så även om svanskotan gick av så är livet gött:-)

Älskar min hund så det gör ont i mig, varje gång jag tittar på honom så kan jag inte låta bli att le och tänka att han faktiskt är min. Bara min.

Till Martina:
Uj, vi har många svängar jag och Samson, han är en tuff kille som kräver en hel del...
Vi lägger mycket tid på framförallt vår relation men även på ren lydnadsträning.
Han är ingen hund som bara blivit den han är, det finns mycket allvar/dominans och framförallt självständighet i den jycken. Han lämnar gärna plan och sticker om man säger åt honom att man skiter i honom. Han behöver ingen och föredrar att vara själv.
Han samarbetar gärna, men BARA med en ledare. Inte för belöning eller godis, då kan har sluta vilken sekund som helst och lämna mig.
Med apporteringen så var det ju från början att han inte ville ta apporten (maj), sen tuggade han frenetiskt i kamp och stack med den(juni) och nu har vi kommit så långt att jag bara bråkar med positionen.
Jag har jobbat rent etologiskt med hans drifter och med en ganska lång inlärningsfas och nu är vi i en absolut kravfas.

Med att han travar in i vinkeln menas att jag joggar i spåret så han automatiskt går över vinkeln så jag får chans att korrigera. Så jag därmed får en chans att belöna honom ordentligt när han gör rätt.
Jobbar med minnesbilder hela tiden.
Hur man korrigerar är oviktig, det är vilken verkan ens korrigering har som betyder något. Sen får man givetvis aldrig vara elak mot sin hund eller skada den.
Men viktigast av allt är att man kan fylla sin hund med energi och att ens beröm verkligen betyder något, det gör man BARA med ett rejält ledarskap.

Hoppas det gav något;-)


måndag 9 november 2009

Nu sitter bevakningen! ;-)


Idag var det dagis som gällde för Samson, alltid lika roligt eftersom han lixom inte har så mycket val vart han hamnar. Idag blev det i Gul pluton eftersom det var bortfall från ordinarie styrka, han blev dock lite chockad över Pricken som faktiskt är större än Samson själv... Men som vanligt så köper han läget och knallar utan problem med, håller sig på sin plats, gör ifrån sig på varsågod och låter bli alla andra hundar.

Sen på kvällen så var det träning och vi inledde med appotering, nu är det slut på tamsandet! Matte tog sig i kragen och insåg i söndags vad som saknades i vår nuvarande träning, så nu jädrar var det drillning på schemat, "gör rätt eller lev med konsekvenserna" var mottot och japp resultaten väntade inte på sig.
Jaha hur tycker jag att det går? Att jag inte kom på det här tidigare? Jag har lixom accepterat att han gått in i social kamp bitvis? HUR tänkte jag då?
Sen drillade vi vidare på fria följet och positioner... sök position, sök position, sök position, sök position, sök position, sök position, sök position, sök position, sök position, sök position, och sök position var mottot.
Vill ta vara på vad domaren sa; "din position är perfekt, men han sätter sig långsamt i högeromhalt" Aaaah träning!

Sen kom skyddet och jag kan bara tillägga att jag och Samson är bäst just idag!
Vårt andra riktiga skyddspass ägde rum ikväll!
Resultatet av att jag själv kört in bevakning på mig själv och boll, tränat position i bevakning blev att jag idag kunde gå in med hunden "fot" sätta honom och starta en bevakning som var fenomenal! Ska anmäla honom till arbetsprov för Jämthund/Älghundar!
Vilken attityd och vilken känsla det var! Han verkligen satt som en klippa och tog i så han studsade med framtassarna, jämnt och fint hela vägen. Med ett frekvent skall. Perfekt!
Benson är grym och jag är såååååå glad att jag väntat så länge och pusslade ihop alla bitar innan, så lätt det blev! Mycket tack vare Benson som sagt nej och stöttat med besluten om att lägga skyddet på is fram tills nu...
Kan inte beskriva hur gött det känns när min hund nuddar armen, jag säger "nej" och "revir" han är genast på gång och när jag berömmer så blir han så lustfylld och lägger på ännu mer attityd:-)

Med alla pusselbitar på plats så blir det så enkelt, så varför krångla till det?
Det finns inga genvägar till det perfekt ljudet...

söndag 8 november 2009

159,5 poäng och en tredjeplats...


159,5 poäng och en tredjeplats...

En underbart snygg platsliggning, han låg som en sfinx(?) och tittade bara lite på folket som rörde sig, inte en enda gång sneglade han på de andra hundarna eller nosade! Så gött att vår träning fungerat.
Allt gick top of the line ända till rutan. Jonas hade kommit senare för att titta och inte hälsat på Samson, så när jag kommenderar så har han fått vind på husse och rusar rakt ut åt vänster. När han kommit en bit så stannar han och tittar på mig, jag säger "rutan" men han blev lite orolig och testade att köra "konan" istället eftersom han nu stod 1 meter från markeringen för ställandet.
DK och en 5 på rutan, dömt att misslyckas! Vi som alltid fått 10:-P
Ibland märks det sååååå tydligt att han är ung, det tutar upptaget och han bara reagerar men glömmer att lyssna. I hans öron sa jag "Varsågod" och därmed ville han springa till sin bästa kompis...

SKIT SKIT SKIT SKIT SKIT SKIT.
Hellre alla nollor än 0,5 ifrån...

Jag tog ner honom på plan efter prisutdelningen och nu jävlar skulle han lyssna, det blev ett virrvarr och jag skickade på rutan, hopp, rutan igen, körde fjärren i rutan, hopp igen och sitt, fjärr igen... Han somnade bedvid plan när vi stod och pratade sen... Han MÅSTE lära sig att jävlaranåda lyssna och ha tusen procents fokus ALLTID! Visst är det oturligt att han skulle få vind på husse, men att ens springa åt det hållet istället???
Men oavsett så måste han välja att lyssna och ignorera samtliga impulser.

Men men det är väl det här som ska vara spänningen med tävling, man vet ALDRIG vad som händer!

Trots allt så kom vi på pallen med en tredje placering.
Hårda bedömningar idag, men sjukt bra domare! Det var första gången jag kunnat stå bredvid och man kunde se vad hon dömde på och att det verkligen var lika. Tråkigt med så många nollor, på andra tävlingar så har folk kommit undan med 7,5 på samma moment och lika mycket tabbar..

ÄNTLIGEN en domare som sa till en som belönade sin hund utanför plan med en trasa hon haft i fickan. INGEN belöning på plan sa hon och menade att hon egentligen borde diskvalificeras, men att föraren fick gå på nåder denna gång.

Nu ska det tränas och framförallt rådas bot på hans hemska öroninflamation som han fått... stackars liten... Han har ruskigt ont...

Glöm inte att tävlingskalendern för nästa år har kommit! Äntligen!

German sheperds in Germany!

Indy är numera en "tvåanhund"!

Beathalandet invaderade Tyskland och kammade hem storkovan!

Ett stort grattis till framgångarna och nu Cia! Nu jädrar kör vi så det rycker! ;-)

fredag 6 november 2009

Lucas har kommit till världen! Den 5 november kl 18.39 utökades familjen Hansson med den här lilla filuren...




Grattis Jeanette och Anders till ert underverk!

Dags att sätta fart!

Dags att göra lite allvar av dagen!
Planen är att ta en dusch, åka med returpapper till återvinningsstationen, plocka ur bilen, åka och träna lydnad (big plans is in the air!), sen ska det drickas chailatte i Kista, återfärd hem för att dammsuga och förbereda mat inför att älsklingen kommer hem, fixas film och mysfaktor med snask och tända ljus (måste köpa en ny tändare!!! Komihåg!)

Måste fundera lite på positioner, varför finns det tillfällen som han sätter sig fel? Hur minimerar jag dessa? Han VET vad som är rätt...

Imorrn vankas det träning med gruppen, ska bli såååååå skoj! Det är lite underligt att man kan längta så efter folk!? Galet....

Här kommer en lite snutt från en del av vårt terrängspår med patrullering i helgen, Samson är en jädra klippa och kommer sannerligen bli en suverän tjänstehund! Dock så undrar han om metallapporter verkligen är nödvändiga och försöker komma undan... haha så fel man kan ha gubbe lilla! ;-)


torsdag 5 november 2009

Giganternas kamp!

Lunch inne i stan med Matilda, myspys... Sen till Hundcenter för att hämta Samson och vidare ut i stallet där tre tappra figurer begav sig ut i snöblandat regn...
Konditionsträning av häst och därmed även hund stod på tapeten och som ryttare så återvände jag mer eller mindre nerfrusen till stallet...

Har suttit med luren i örat och snackat lydnad i två timmar, hur kul som helst!:-)

Poängterar åter hur viktigt det är med ordförståelse, våga plocka bort bollen och testa vad hunden egentligen kan och framförallt så se vart er relation står. Det ska ju räcka som belöning att DU blir belåten. Så som Samson ser ut på bilden nedan, så fast mer upp i självaste famnen blir han när jag är så där hjärtligt glad över vad han gjort. Den känslan är ju oslagbar och det KÄNNER hunden, om ni har en fin relation förstås.

Ni vill jag bara visa hur mysig min hund är, han är så otroligt mångsidig och det är kul att se kontrasten mellan att springa ikapp med hästen, bevaka en figurant med attityd och med en enorm energi gå in i ett lydnadspass... Men ibland så ställs man inför en ny situation som nu... och så här löste han ut det...

Här har vi alltså Douglas, en grabb på 6 månsnurr...

Samson tycker han luktar fasligt gott...

Giganternas kamp!

Douglas har dock övertaget eftersom han har två stora "mammor" på plats som bara morrar och bits om man inte sköter sina kort rätt...

Glass åt alla!

onsdag 4 november 2009

Hur han agerar är mitt beslut!

Tjoho idag kommer det att bli en bra dag!

Inledde med mina morgonbestyr och snart ska jag iväg och luncha med Empan och hennes lilla Douglas.
Sen ska jag träna lydnad och ge mig ut i motionsspåret så man blir av med lite kalorier från lunchen.
Till Martina kommer en liten hälsning, självklart litar jag på honom.
Med ledarskap och ett antagande att det aldrig kommer att vara några problem så blir det INGA problem.
Igår så red vi förbi ett torp, helt plötsligt så hör jag hir det blir ett jädra liv 70 meter fram där Samson var och längst staketet störtar inte mindre än sex geryhounds. Men med ett "nej" och "stanna" så stannade Samson och betraktade de skällande filurerna på andra sidan staketet.
Han hade visserligen raggen rest och han morrade, men jag kan ju inte tala om för honom hur han ska känna inombords, men hur han ska agera är helt mitt beslut:-)
Nu kunde jag bara skritta ikapp honom och be honom att gå framåt.

Man får det man beställer! ;-)

Hoppa på Hundfostran på Hundcenter till våren vet jag;-)
Då kommer du få en aha-upplevelse!

Ahh sådär nu kör vi på med den här dagen! Ha en härlig dag allihopa!

Kram till den som behöver, men alla i min träningsgrupp får en tvångskram för att ni är så bra!

tisdag 3 november 2009

Tillbaka i sadeln! Underbart!


Ahh nu är det ro i min själ kan man lugnt säga! Massa energi!:-)

Idag så inledde jag med att träffa en av våra veterinärer på jobbet och vi fick titta på massa föreläsningsmaterial som hon hade med sig och det diskuterade hejvilt om olika upplägg för en utbildning.
Visste ni att Sverige ligger mer än ljusår bakom flötet på veterinärfronten? I Danmark så har man rena beteendekliniker och Norge har kommit längre än oss på så många fronter.
Andy och Rose dividerade om sin dröm där man har ett ökat samarbete mellan veterinärer och etologiskt kunniga människor i hundvärlden. Ofta så tror folk att veterinärens kunskap är total, men fakta är att en veterinär enbart läser etologi under en vecka och då behandlar man SAMTLIGA djurarter. Så hur många veterinärer har egentligen koll på hundens etologi?
Ovan skulle kunna innebära att man tar så många steg framåt! Vore inte det toppen!!?

Nåväl! Sen blev det en ridtur och Samson hängde gladeligen med och jag konstaterade att han verkar älska sitt nya liv som kombinerad stall/bruks/sällskaps-hund:-)
Han var ivrig att ligga i täten och tittade förundrat på när jag kämpade för att få Ziczac att gå över den berömda gallerbron, detta föranledde att Samson tyckte att vi hade släpat ut den största mesen i Roslagen i skogen. Han skällde och försökte bjuda in till lek, men Zac var föga imponerad... När Samson bröstade upp sig och kom travandes med hög svans och skulle slicka på Zac så fnurplade Zac med läpparna och Samson flög som en skållad gnu åt andra hållet och lite till:-)

Godnatt allihopa!

måndag 2 november 2009

Samsons MH på Sk Eskilstuna

Vilket konstigt format det blev när man la upp det... Någon som kan det här med filmmakeri?
Ah well ni ser ju lite iaf:-)